What's new in our store?

Sony SLV SE640

AudioPro Stage 55

Pioneer GR777

Cassettedeck DENON

Sony RDR HX725

Pioneer F202L

Sony HTDDWG800

Akai AM32

Sony CMT EH10

Welcome to our online shack!

Popcornmusic ligt net aan de rand van het centrum van Roeselare, bij het binnenrijden vanuit Brugge of Hoogleede, de noordkant van stad aan de groene Delhaize, makkelijk de weg terug te vinden via onze contact map op de website, met route beschrijving.

Wij kopen en verkopen zowel nieuwe als tweedehands muziekmateriaal, gaande van cd’s, singles, lp’s, dvd, stereomateriaal, dj equipment, games, instrumenten en tv’s…

Aankoop: wij kopen en betalen cash aan particulieren… u brengt de goederen bij ons binnen en u ontvangt dus contant de overeengekomen prijs, wij kopen zowel 1 cd of 5 lp’s als volledige winkels van 5000 of 10000 den cd’s en vinyl…, ook faillissementen, nalatenschappen, stopzettingen van cd winkels, stereowinkels, muziekinstrumenten shops, tv winkels.. enz.

Verkopen: alles in de winkel wordt getest en gecontroleerd voor de verkoop, waarbij u bij aankoop ook altijd garantie krijgt, voor zowel één cd van 1 euro als een plasma tv van enkele duizenden euro’s.

Bij aankoop van zeer grote loten neemt u best contact met ons op en kunnen we eventueel ter plaatse komen na afspraak.

Voor meer uitleg of vragen kunt u steeds bij ons terecht op telefoon nummer 051.69.03.06

Heb je een vraag of vind je iets niet?

Aarzel niet om ons te contacteren!

U kan ons altijd bereiken via het contactformulier op de website of via de gegevens die u op onze contactpagina kunt terugvinden.